*

AnjaKuoppa

Kaikki blogit puheenaiheesta Koirat

Koiran elämää

Tässä muutama video koirieni elämästä. :)

https://

 

https://

 

https://

 

https://

 

Koiralenkillä pohdittua - koirista, kompastuneista ja vanhoista puutaloista

Aamun koiralenkillä kerkeää miettiä monia asioita ja tänään mielessä oli erityisesti asuinympäristön muutos, vanhojen puutalojen purku ja elämän erilaiset ihmiselon kompastumiset.

Hessu on filmitähti

Hessun nenäpäivä meni mainiosti. Hessu näytteli katukoiraa ja soitti jopa kitaraa filmillä.

https://www.youtube.com/watch?v=eW91uMs8O8A&app=desktop

 

Viestejä menestyksestä on aina kiva saada ja jakaa, eli ilolla yhdyn Hessun onneen filmitähtenä. Hessusta on aikomus kasvattaa oikea kaverikoira ja nyt alku näyttää hyvin alkaneen.

Onnea paljon Hessulle ja Hessun isännälle ja emännälle.

Onnitteluihin yhtyvät Olga-mummo ja Turo-vaari, sekä äiti Aamu , eno Atte ja sisko Baba.

Taianomainen hetki jolloin luonto hyväksyy minut osaksi itseään

Tänä viikonloppuna emme päässeet mökille, mutta mieleeni tuli hetket saunan terassilla myöhään iltahämärissä, jolloin olen muiden mentyä nukkumaan jäänyt vain katselemaan ja kuuntelemaan luontoa.

Vaatii noin puoli tuntia hiljaisuutta ja paikallaanoloa kunnes luonto hyväksyy meidät osaksi itseään ja alkaa puuhailla omiaan välittämättä minusta sekä vieressä nukkuvista koirista. 

Piksu

Tässä mun Havannankoira Piksu vauhdissa muutama vuosi sitten laugh

Koirani on aikakone

Disclaimer: Vapaavuorossa esiintyvät tekstini ovat sanataiteellisia pakinoita. Niissä esiintyvät hahmot ja tapahtumat ovat pitkälti kuvitteellisia, kuten lukijanikin.

Siis… vähän mua hävettää tää paljastaa, mutta ei tää oo mitenkään monimutkasta: kato kullanruskee turkki — tommosta tiheetä, vedenpitävää, vähän karkeeta karvaa. Häntä on niinku saukolla, luppakorvat ja tommonen ystävällinen katse. Sillä kato silmäkulmat viittää alaspäin tuolta ulkoreunilta. Niinku ois muka surumieline. Mut ei se oo. Tai harvoin se on.

Koiran hajuaisti

Koiralla on valtava hajurekisteri. Koiralla on maisemat ja kello nenässään tai kuonossa. Olen joskus ihmetellyt miten koira istuu auton takana ja matkustaa täysin rauhallisena, mutta kilometri kotoa havahtuu ja tarkkailee maisemia, innostuu ja haukahtaa kuin olisi tulossa kotiin.

Koirien uhfo

Koirilla on jo kevättä rinnassa, vaikka ulkona on vielä lunta on siellä kuitenkin ihan keväinen lämpö. Koirien "uhfo" eli frisby saa kyytiä, ihan tuossa käsi väsyi heitelessä. Oppisivat itse heittelemään toisilleen, mutta ei, pitää äristä ja murista, että se on minun se on minun...

Koira nimeltä Kassu

Muuttaessani Suomeen huomasin, että täällä, verrattuna Venäjään, on tosi paljon henkilöitä ja perheitä jotka pitävät koiraa lemmikkinä, jopa tuttava piirissäkin. Se on kiva kuunnella kun vaikkapa kaksi henkilöä kellä on lemmikkikoira / koirat tavatessaan keskusteluaiheet kääntyvät samaan tien heidän lemmikkeihin ja siihen välin on vaikeata pistää jotain muuta aihetta.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä