AnjaKuoppa

Kaikki blogit puheenaiheesta Yrittäminen

Kolmekymmentä vuotta ja sikana

Vanha ala-asteen opettajani olisi varmaan tavallaan tyytyväinen jos tietäisi mitä teen nykyään. Silloin 70-luvulla kun ei ollut näitä ADHD tms kirjainyhdistelmiä niin paljon, niin minun opettajani laittoi minut aina kirjoittamaan, kun olin aikeissa häiritä muita. Tästä oli tuloksena vihkoittain erilaisia seikkailutarinoita ja lopulta lukion suomenkielen aineessa reilut 90 pistettä ja laudatur aiheella, jossa aurinko ja kuu keskustelivat keskenään suhteestaan.

SLUSH ja vertailuharha

Formulakuskin pikapaine ja yrittäjän vuosikausien aaltoilevat painet eivät ole vertailukelposia. VERTAILUHARHA. Siksi Mika Häkkisen tuominen Slushin lavalla puhdasta viihdettä. Mutta onpahan jotain tirkistelijöille, jota suurin osa Slushin yleisöstä on. 

 

”Tapahtuma on kasvanut 300 ihmisen sisäpiiritapahtumasta nyt jo 20 000 ihmisen pöhinädiskoksi, josta ei puutu mitään. Slushissa on kaikkea ja sitä on paljon.” Kauppalehti; Sami Lampinen

Urheilija yrittää yrittämästä päästyään

Teini-iässä eräs kaverini harrasti seurustelua. Tavallaan sekin on urheilua aivan kuten biljardikin. Hän harjoitteli, toivoi parasta ja teki kaikkensa, mutta se ei riittänyt; joukkueeseen valittiin toinen poika (helsinkiläinen basisti).

 

SuomiAreena kliseilee maikkarilla

Uskomatonta kliseistä löpinää SuomiAreenalla yliopistoista ja yrittämisestä. Harhaisia yleistyksiä tukuttain ...

Kasville tutkimuksen ihanne on, että yritykset tulevat hakemaan tutkijoilta apua ongelmiinsa. 

Mörttiselle yliopistot ovat muka vasta nyt alkaneet keskustella raja-aitojen murtamisesta yritysten ja yliopistojen välillä. 

Löpisivät ristiin myös itsensä kanssa.

Kelvoton juontaja. Jätti vastuun vieraille, jotka jättivät vastuun katsojille.

Muusikko-koomikko Ville esittäytyy

Moro vaan! 
Olin jo varmaan ainakin vuosi sitten perustamassa blogia, mutta joku taka-ajatus päässäni vei voiton, jonka viesti oli tyyliin "Ei tähän maailmaan tarvita enää yhtään turhaa blogia, onhan tuolla netissä sisältöä. Keskity sä siihen esiintymiseen". Ja homma unohtui. En nähnyt tuottavani kenellekkään mitään arvoa blogi-kirjoituksillani.

Luova yrittäjä - kenen silmissä uskottava

Aloin yrittäjäksi. Suomessa. Virallisesti yritykseni Anarkissos pamahti rekisteriin maanantaina 27.1.2014, mutta ilmoituksen kävin tekemässä 13.1.2014. Maanantai sekin. Kyseessä on tällainen melkoisen monialainen viestintähommeleihin keskittyvä yritys, joten pankin silmissä uskottavuus oli ihan tasan nolla jo lähtökohtaisestikin. Yllätyksekseni juuri ne, joiden odotin kaikkein vähiten uskovan ideoihini, kannustivat minua eniten. Jopa työkkärissä elikkäs TE-keskuksessa byrokratian kielellä.

Julkaise syötteitä