AnjaKuoppa

Kaikki blogit puheenaiheesta Koiran kasvattajaksi ryhtymisen tuntoja

Basso

Pentukavalkadin päättää Basso. Basso on reipas pentu ja sillä on sänkykamarisilmät. Bassosta tuleekin kaverikoira, joka kiertää vanhainkodeissa ja sairaaloissa viihdyttämässä vanhuksia.

Bassosta tulee stadilainen, kun Basso muuttaa kuukauden päästä Helsinkiin.

 

Kiitoksia kaikille lukijoille toivottavat Baba, Bofori, Batgirl, Baron, Blini, Bessie ja Basso.

Batgirl

Tässä Aamun pentujen esittelyssä toiseksi viimeinen on Batgirl. Batgirl on lepakkonainen, joka pelastaa myös jokaisen pulaan joutuvan ahdingosta leikkimielisyydellä ja vilkkaudellaan.

Bessien jälkeen eniten mustaa, mutta Bessien kanssa ei oikeastaan muuta yhtäläisyyttä. Siinä missä Bessie luottaa isoon kokoonsa ja kurmuttaa pienempiään, Batgirl leikkii kuin orava.

Batgirl on menossa Ylitornioon ja Batgirl saa siellä uuden nimen, eli Isla. 

PS. Eilen unohdin sanoa, että Blinikin ristitään uudestaan, eli Blinistä tulee Ilo.

Blini

Blini on vilkas nuori koiraneiti. Blinistä tulee sheltin perimällä tricolor, mutta kuonon valkea pläsi on perintöä isältä ja isoäiti Olgalta.

Blini jää Baban seuraksi Ouluun, vaikka muuttaakin Oulun keskustaan toiseen perheeseen.

Baron

Paroni Baron on oikea nallukka tai panda. Aina touhussa ja menossa, mutta myös myhäilevän nallemainen ja suuri syömäri. Tosin kaikki ovat kovia syömään sillä sehän on kasvun tae.

Baron muuttaa Turkuun, jos muistan oikein.

Bofori

Bofori on mukava velikulta. Bofori ei turhia kainostele, vaikka kuvassa Bofori onkin aika ujon näköinen juuri nyt. Bofori tulee helposti ihmisen luo luottavaisena kuin pienin koiranpentu vain voi.

 

Bofori muuttaa Vaalaan, minun tietojeni mukaan. Onnea matkaan.

Baba

Tänään on esittelyssä Baba tai Baba Blue.

Baballa taitaa toinen simä olla sininen ja toinen saattaa tulle ruskeaksi.  Tämä on pentueen ensimmäiseksi syntynyt pentu. Kun Baba syntyi Tiina huusi, että se on Baba ja se jää meille. No niin siinä sitten kävi.

Nyt meillä on viisi kissaa ja viisi koiraa, kun Babakin tuosta kasvaa kotikasvatiksi.

Bessie

Aamun pennut ovat nyt neljäviikkoisia. Kaikki ovat saaneet hyvän kodin, mutta luovutus on vasta kuukauden päästä. Ensimmäinen matokuuri on nautittu ja koiran elämä siis uomiinsa laitettu.

Bessie aloittaa nyt sarjan jossa kaikki pennut esitellään. Bessie on kaikista suurin ollut kaiken aikaa, mutta nyt samaan painoon on jo yltänyt Baron. Nämä kaksi siis ovat muita hiukan isompia, mutta kaikki ovat kasvaneet mainiosti ja Aamu on ollut hyvä emo, maitoa on tullut reilusti.

Oi Ansa

Vielä pari viikkoa sitten ei ollut aavistustakaan siitä, mitä tulisi pian tapahtumaan. Joskus vain tulee isojakin päätöksiä tehtyä melkoisella vauhdilla.  Haluaisinkin tietää kuinka moni on ottanut  koiran pidempään asiaa tietoisesti harkitsematta? Meille koiria on tullut useamman kerran äkkinäisellä päätöksellä, ja niin kävi muutama päivä sittenkin.

 

Julkaise syötteitä